FORGOT YOUR DETAILS?

Colocare servere

in data center-ul din Cluj-Napoca

Redundanta si fiabilitate

Colocare servere

Serviciul de Colocare al Root Security ofera clientilor conexiuni de cea mai buna calitate, la viteze inalte prin intermediul celor mai mari provideri din Europa.

Clientii nostri beneficiaza atat de acces la echipamentele colocate cat si de asistenta tehnica prin email sau telefon (Remote Hands). Mai mult, sistemele noastre de monitorizare permanenta si de backup pentru toate echipamentele fac din serviciile de colocare cea mai sigura alegere pentru protejarea datelor esentiale ale unei companii. Avand locatia in Cluj-Napoca, data center-ul Root Security ofera timpi de acces foarte redusi pentru conexiunile nationale.

Hosted 1

Hosted 1

redundancy

Dimensiune rack alocata 4U
Tip Colocare Shared
Trafic 10TB
Remote Hands 24 x 7
IP-uri 2
Lunar 165 €/luna +TVA
Taxa Instalare 0 €
Conexiune date 50 Mbps UPS 2000 VA Pachetul include bordarea “Carrier-Neutral” si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.

Hosted 2

Hosted 2

ultra redundancy

Dimensiune rack alocata 6U
Tip Colocare Shared
Trafic 10TB
Remote Hands 24 x 7
IP-uri 2
Lunar 205 €/luna +TVA
Taxa Instalare 90 €
Conexiune date 80 Mbps Include pachetul “Carrier-Neutral” si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.

Hosted 3

Hosted 3

Pro user

Dimensiune rack alocata 8U
Tip Colocare Shared
No traffic limit
Remote Hands 24 x 7
IP-uri 2
Lunar 295 €/luna +TVA
Taxa Instalare 190 €
Conexiune date 100 Mbps
Pachetul include abordarea “Carrier-Neutral” si ofera posibilitatea interconectarii cu orice tip de operator de date, local sau international.

TOP