MENTENANTA RETELE DE DATE

Mentenanta si asistenta calculatoare

Verificare antivirus Utilizarea spatiului pe disk Defragmentare hardisk Remediere probleme hardware si software Stergere fisiere temporare Verificare softuri instalate Verificare log-uri Instalare Windows Update software

Mentenanta retele de calculatoare

Verificare switchuri , routere , telefoane Verificare cablare Verificare ip-uri alocate Verificare printere Verificare reguli firewall Verificare log-uri firewall Update firewall calculatore Verificare UPS-uri

Mentenanta servere

verificare functionalitate servicii instalate (Web, Mail, Firewall, Routere, DHCP, DNS, FileServer, Active Directory, Baze de date) Verificare log-uri servere Instalare update-uri si servicepack-uri necesare Verificare permisiuni fisiere Verificare functionalitate aplicatii instalate Verificare redundanta etc.

Mentenanta IT si pachete de asistenta tehnica oferite companiilor mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu. Pachetele se adreseaza si companiilor mari care doresc sa externalizeze mentenata retelei de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT. Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor IT in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar.

Serviciul nostru de mentenanta IT include interventii de asistenta tehnica, prestabilite sau la cerere, ori de cate ori este necesar. Interventiile se pot efectua atat la sediul clientului, cat si folosind solutii de asistenta la distanta. Asiguram mentenanta IT pentru calculatoare, servere si retele informatice pe baza de abonament lunar (SLA – Service Level Agreement). Pentru fiecare client, efectuam o analiza detaliata a echipamentelor IT de lucru, a functionalitatii sistemului informatic si a cerintelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanta IT care sa corespunda nevoilor reale din firma dvs.tatele dorite.

TOP