DOWNLOADS

BROCHURE 01.pdf

Click on the icon to download the brochure

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our newsletter to receive the latest offers

TESTIMONIALS

2012 › INFIINTARE ROOT SECURITY
2012

LA INCEPUT DE DRUM

Fondată de către doi entuziaști IT-iști, Root Security are că scop urmarea a două direcții principale în activitatea pe care o desfășoară. Încă din primul an de funcționare Root Security își dezvoltă propriul data center oferind servicii complexe de analiză, stocare și securizare a datelor. Tot din primul an de funcționare este licențiată de către I.G.P.R. pentru activități specifice în domeniul securității.

2013

DEZVOLTARE SOFTWARE

Aproape concomitent cu înființarea Root Seurity și oarecumva ca o consecință firească a activitatiilor pe care le desfășoară, un nou departament ia naștere în cadrul societății, acela de programare și dezvoltare web. Tot în acest an activitatea societății se extinde și în afara granițelor tarii având primii clienți sin S.U.A.

2016

RETELISTICA & TELEFONIE IP

Anul 2016 duce la extinderea activității în zona Telefoniei IP și a implementărilor de rețele complexe de date. Unul dintre cei mai mari operatori la nivel european pe piața de booking, cu sediul în Elveția, devine client al Root Security.

2018

FURNIZOR DE SISTEME DE BONURI DE ORDINE

De la finele anului 2017, Root Security devine reseller pentru producători consacrați pe piața sistemelor de bonuri de ordine, info chioșcuri, wideo wall-uri, a sistemelor de video conferință și vot precum și a celor de afișare interactivă.

2019

IMPORT & DISTRIBUTIE

Datorită seriozității și a bunului renume pe care și l-a creat, Root Security se bucură din 2019 de dreptul de import exclusiv pentru piața din România a echipamentelor unuia dintre cei mai importanți producători la nivel mondial devenind astfel distribuitor național.

PREZENT
TOP