Sisteme publice de bonuri de ordine si ordonare a cozilor de asteptare

S.B.O.) oferite de Root Security, sunt sisteme de management ce realizează eficient gestionarea fluxurilor de persoane. S.B.O. gestioneaza fluxurile de persoane si acoperă o gamă largă de sisteme, iar soluţiile oferite sunt puse la dispoziţia instituţiilor financiare, băncilor, caselor de pensii, caselor de asigurări de sănătate, oficiilor poştale, a marilor întreprinderi şi a instituţiilor de stat (Primarii, Serviciile de Evidenţă a Populaţiei: Paşapoarte, Cărţi de Identitate, Permise de Conducere; Direcţiile Generale ale Finanţelor Publice).

Solutie Info Touch

Un Info Chiosc si numeroase optiuni si avantaje pentru toate domeniile de activitate: acces la informatii, mape interactive, rand electronic, licitatii, recrutari, programari sau reclamatii si sugestii, check-in/out, verificarea conturilor si printarea documentelor.

REVIEW CU INFORMATII UTILE PENTRU PRODUSELE PE CARE LE OFERIM

Produsele pentru servicii publice oferite de ROOT SECURITY sunt intr-o gama mult mai larga iar aici aveti optiunea de a vedea modalitatea noastra de a invata clientii nostrii utilizarea produselor cat si specificatiile acestora.

Proiectele Companiei

Firma noastra implementeaza siteme informale pentru folosinta publica inca din anul 2012 si avem contracte cu unele dintre cele mai mari institutii publice din Romania.Implementam sisteme de sceuritate, de infotainment, de ticketing (bilete de ordine), siteme de prezentarii pentru sedinte restranse si sisteme media folosite in educatie.

TOP