Solutii pentru toate nevoile

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice, zonelor cu acces restrictionat,

Root Security implementeaza siteme informationale pentru folosinta publica inca din anul 2012, detinand contracte cu unele dintre cele mai mari institutii publice din Romania. Implementam sisteme de sceuritate, de infotainment, de ticketing (bilete de ordine), siteme de prezentari, de conferinta si sisteme media folosite in educatie.

Sisteme de conferinta cu microfon cu sau fara fir, siteme de video conferinta, sisteme de streaming video si conferinte ono to many, many to many.

Exista mai multe sisteme de vot:numarare electronica, masini de electrice care functioneaza cu hartie,masini de vot electrica cu inregistrare directa.

Integrarea grafică a unor texte și a unor imagini prin intermediul programelor de software reprezintă ultima etapă din procesul de traducere. Echipa noastră internă de graficieni vă va pregăti documentul în formatul cerut de dumneavoastră.

Un sitem format din mai multe monitoare,televizoare, video proiectoare sau televizoare suprapuse ori adunate pentru a forma un perete format din ecrane.

Oferă variate soluții de pontaj , integrate sau nu cu sistemele de control acces, pentru evidența timpului de lucru al anagajaților.

Aceasta din urma este cea mai importanta componenta a proiectarii retelelor pentru ca are ca scop eficientizarea exploatarii resurselor retelei

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament

TOP